تحلیل آماری پایان نامه با SPSS

[section label=”Media Top” bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding=”0px”]

[row style=”large” h_align=”center”]

[col]

[ux_image id=”1970″ image_size=”original”]

[/col]
[col span=”7″ span__sm=”12″ align=”center”]

تحلیل آماری پایان نامه با SPSS

[/col]

[/row]

[/section]
[gap]

در تحقیقات و پژوهش‌های انجام شده، یکی از مهمترین موضوعات در صحت نتایج حاصله، تحلیل داده‌های خام می‌باشد. نرم افزار spss یکی از کاربردی‌ترین و مهمترین نرم افزارهای تحلیل داده ها برای تمامی رشته‌ها از جمله مدیریت، رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی و پیراپزشکی، روانشناسی و … است. در تمامی پژوهش‌هایی که با نرم افزارspss انجام می‌شود نتایج حاصله در صورتی صحیح و قابل استناد است که تعیین حجم نمونه، ورود داده‌ها به نرم افزار، انتخاب آزمون آماری، تحلیل نتایج به درستی انجام شده باشد.
شرکت آمار پیشرو ، مجری تخصصی تحلیل آماری تحقیقات و پژوهش های علمی بوده که با هدف افزایش کیفیت پژوهش ها و تحقیقات علمی در حال انجام فعالیت می‌باشد. این مرکز با حضور متخصصان مجرب و مسلط به نرم افزار spss ، آماده ارائه خدمات در زمینه تحلیل های آماری تحقیقات مختلف است. شرکت آمار پیشرو با هدف جلب رضایت شما محققین گرانقدر، سه اصل سرعت، دقت و به صرفه بودن خدمات را به عنوان اصول راهبردی خود انتخاب نموده و بر آن پایبند است. دانشجویان و دانش پژوهان محترم در صورت تمایل می توانند با پر کردن فرم ثبت سفارش، درخواست خود را اعلام، تا بلافاصله بعد از بررسی داده ها و اطلاعات ارسالی، کارشناسان و متخصصین ما با آنها تماس گرفته تا درباره زمان انجام کار و هزینه برآورد شده توافقات نهایی صورت گیر. لازم به ذکر است در هر جای ایران که هستید می توانید از خدمات ما بهره‌مند شوید.
تحلیل‌های آماری به عنوان جزء جدایی ناپذیر در پاسخگویی به نیازهای دانشجویان، دانش پژوهان، شرکت‌ها، مؤسسات مختلف و… (اعم از تحلیل مقاله، پایان نامه، پروژه‌های دانشجویی، ارائه ها، بررسی سود و زیان و بهینه سازی مخارج شرکت‌ها، کنترل کیفیت آماری و… ) است. شرکت آمار پیشرو، بر آن است که با بهره‌گیری از نرم افزارهای مختلف (مانند Excel، R، SPSS، PLS و… ) دانشجویان و شرکت‌ها را در رسیدن به اهداف پژوهشی و آماری خود یاری نماید. امروزه با توجه به فراگیر شدن شبکه‌های اجتماعی، بهره‌گیری از متخصصین آمار در شهرهای دیگر، به سادگی فراهم شده است. شرکت آمار پیشرو اعلام می‌دارد که با بهره‌گیری از مختصصین مجرب و کادری حرفه‌ای، پذیرای سفارشات شما از کلیه نقاط کشور (مشهد، تهران، شیراز، اصفهان، مازندران و… ) و نیز مشاوره (پایان نامه، مقاله، پروپوزال (پیشنهاده)، آموزش و انجام تحلیل‌های آماری فصل چهارم دانشجویان کلیه رشته‌ها (مدیریت، حسابداری، روانشناسی و… ) می‌باشد.

آشنایی با نرم افزار SPSS

در فیلم زیر شما می‌توانید موضوعات زیر را ببینید:

 

آشنایی با نرم افزار SPSS، نصب صحیح نرم افزار SPSS، آشنایی با منو‌های نرم افزار، چگونگی ورود داده در نرم افزار SPSS، آمار توصیفی در SPSS

معرفی نرم افزار SPSS

نرم افزار spss مخفف Statistical Packager for Social Sciences می‌باشد. برای اولین بار این نرم افزار پرکاربرد در علوم اجتماعی مورد استفاده قرار گرفت.
اين نرم افزار هم اكنون در ساير رشته ها از جمله علوم پزشكي، تربيت بدني، مديريت، مهندسي، جغرافيا، كشاورزي، آموزش رياضي و … كاربرد زيادي دارد. محققان می‎‌توانند از این نرم افزار برای ترسیم نمودارهای آماری، محاسبات آمار توصیفی، انجام آزمون‌های آماری و … استفاده کنند.

 

[section]

[ux_banner height=”500px” bg=”1821″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.8)”]

[text_box width=”100″ scale=”96″ position_x=”50″ position_y=”50″]

خدمات آمار پیشرو در زمینه تحلیل آماری با SPSS مناسب چه کسانی است؟

خدمات متنوع شرکت آمارپیشرو در خصوص نرم افزار SPSS به دانشجویان، محققان و اساتید در داخل و خارج از کشور و همچنین مسئولین و مدیران دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی ارئه می گردد.

[/text_box]

[/ux_banner]
[gap]

با SPSS چه تحلیل‌هایی می‌توان انجام داد؟

با استفاده از نرم افزارspss مباحث مرتبط با آمار توصیفی به شرح ذیل را می‌توان انجام داد:

  • جداول فراوانی
  • انواع نمودارهای آماری
  • محاسبه شاخص‌های مرکزی
  • محاسبه شاخص‌های پراکندگی
  • ….

با استفاده از نرم افزارspss مباحث مرتبط با آمار استنباطی به شرح ذیل را می‌توان انجام داد:

  • سنجش پایایی (قابلیت اطمینان پرسشنامه)

یکی از ویژگی‌های مهم ابزار اندازه گیری، بررسی قابلیت اطمینان است. در واقع ضریب قابلیت اطمینان این موضوع را نشان می‌دهد که اگر عملیات پرسشگری تکرار شود نتایج تغییر می‌کند یا خیر؟
به زبان ساده قابلیت اطمینان یعنی اینکه پرسشنامه در شرایط یکسان تا چه اندازه نتایج یکسانی می‌دهد. ضریب قابلیت اطمینان عددی بین صفر و یک است که صفر نشان‌دهنده‌ی عدم ارتباط و یک نشان‌دهنده‌ی ارتباط کامل می‌باشد.
برای محاسبه روایی پرسشنامه، معمولا از روش آلفای کرونباخ استفاده می‌شود.

  • آزمون‌های پارامتری و ناپارامتری مربوط به میانگین جامعه

اولین موضوع در تجزیه و تحلیل آماری قبل از انتخاب آزمون مناسب، بررسی توزیع جامعه آماری است. زیرا که هر چه اطلاعات دقیقتری از نمونه احصاء شده از جامعه آماری داشته باشیم انتخاب آزمون‌های مرتبط بهتر و نتایج قابل اعتمادتر و دقیق‌تر خواهند بود. در صورتیکه توزیع داده‌ها مشخص (توزیع نرمال) باشد از آزمون‌های پارامتری و در غیر اینصورت از آزمون‌های ناپارامتری استفاده می‌شود. همانطور که توضیح داده شد اگر توزیع داده‌ها نرمال یک یا چند متغیره باشد از آزمون‌هایی مانند آزمونT، آزمون F، آزمون Z و مانند آن استفاده می‌شود. اگر توزیع جامعه آماری نامشخص باشد از آزمون‌های ناپارامتری مانند ویلکاکسون، من وایتنی، کروسکال والیس، فریدمن و مانند آن استفاده می‌شود.

  • طرح اندازه‌گیری مکرر

طرح اندازه گیری مکرر تعمیم آزمون T زوجی است. در آزمون T زوجی مقایسه بین دو گروه از افراد اما در طرح اندازه گیری مکرر مقایسه سه یا چند گروه از افراد در مجموعه‌های یکسان انجام می‌شود.
دو نوع طرح اندازه گیری مکرر وجود دارد. نوع اول زمانی است که تغییرات روی افراد در طول زمان بررسی می‌شود. به عنوان مثال میزان تغییرات قند خود افرادی پس از استفاده از دارویی مشخص، در دوره های زمانی یک ماهه، سه ماهه و شش ماهه مورد بررسی قرار می‌گیرد.
نوع دوم زمانی است که در درمان افراد از چند روش به صورت تصادفی استفاده می شود. به عنوان مثال برای تنظیم میزان قند خون افراد سه نوع دارو به صورت تصادفی به آنها داده می‌شود.

  • سنجش همبستگی بین متغیرها

سنجش همبستگی به منظور یافتن میزان و نوع ارتباط بین متغیرها استفاده می‌شود. هنگامی که داده‌ها از توزیع نرمال پیروی کنند معمولا از ضریب همبستگی پیرسون استفاده می‌شود که به آن ضریب همبستگی گشتاوری و یا ضریب همبستگی مرتبه صفر نیز می‌گویند. این ضریب همبستگی به منظور یافتن میزان و نوع ارتباط بین متغیرهای فاصله‌ای و یا نسبی استفاده می‌شود.
زمانی که داده ها دارای توزیع مشخصی نباشند از ضریب همبستگی اسپیرمن استفاده می‌شود. این ضریب میزان همبستگی رابطه بین دو متغیر ترتیبی را نشان می‌دهد.

  • رگرسیون

هنگامی‌که می‌خواهیم مقدار یک متغیر وابسته را از روی مقادیر چندین متغیر مستقل پیش‌بینی کنیم از رگرسیون استفاده می‌کنیم. به عنوان مثال طول عمر افراد که یک متغیر وابسته به ویژگی‌های روحی و جسمی است را از متغیرهای مستقل نظیر ژنتیک، آب و هوا، تغذیه و استرس، پیش بینی کنیم.

  • تحلیل عاملی اکتشافی

هنگامی که محقق در پژوهش خود تعداد زیادی متغیر دارد و در نظر دارد تا متغیرهای مرتبط باهم را در یک خوشه قرار دهد از تحلیل عاملی اکتشافی استفاده می‌کند. متغیرهایی که در یک خوشه قرار می‌گیرند با هم همبستگی بالایی داشته و با سایر خوشه ها همبستگی پایینی دارند.

  • خوشه‌بندی

خوشه‌بندی یا یادگیری بدون نظارت فرآیندی است کمک می‌کند افراد یا اشیاء با ویژگی‌های یکسان در یک گروه قرار بگیرند که به هر گروه خوشه گفته می‌شود. اعضای هر خوشه دارای شباهت بسیار بالایی با هم هستند و بین خوشه‌ها کمترین میزان شباهت وجود دارد.

[/section]
[section padding__sm=”0px”]

[row]

[col span__sm=”12″]

[gap height=”25px”]

[ux_banner height=”500px” bg=”1936″ bg_overlay=”rgba(63, 89, 94, 0.26)” bg_pos=”51% 61%”]

[text_box width=”35″ width__sm=”75″ position_x=”5″ position_x__sm=”10″ position_y=”90″ text_align=”left”]

در حال از دست دادن زمان هستید!!!

کار خودتان را راحت کنید

همین الان می توانید با کارشناسان ما به صورت کاملا رایگان مشاوره کنید و یا سفارش خود را ثبت و ادامه کار را به تیم توانمند آمار پیشرو بسپارید و از این همکاری لذت ببرید

[row_inner style=”collapse”]

[col_inner span=”4″ span__sm=”3″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[button text=”مشاوره رایگان” color=”white” style=”underline” link=”https://amarpishro.com/free-consultation-with-amar-pishro/”]

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”2″ padding=”0px 10px 0px 0px” align=”center”]

[button text=”ثبت سفارش” color=”white” style=”underline” link=”https://amarpishro.com/statistic-service-analysis-order/”]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/text_box]

[/ux_banner]

[/col]

[/row]

[/section]

ثبت سفارش

جهت سفارش کافیست تا فرم زیر را پر کنید. کارشناسان آمار پیشرو در اسرع وقت با شما تماس می گیرند